Paneer Tikka Masala

Kooktijd 15 minuten – Voor 4 personen

Benodigde ingrediënten:

1 kop/ 225 gr Panir (paneer)- in 2x2cm blokken gesneden

150 gr tomaten / puree – het pakje Suhana Paneer Tikka Masala ( 50 gr) - ½ kopje / 100 ml melk -

2 eetlepels olie en 1 kopje/ 200 ml water.

  • 1.Meng de Suhana Paneer Tikka Masala met de melk.
  • 2.Verhit de olie en voeg tomaten blokjes/ puree toe. Roer deze 4-5 minuten om op een laag vuur, tot de olie is vrij gekomen.
  • 3.Voeg de Suhana + de melk pasta toe en roer dit nog eens 2 á 3 minuten goed door.
  • 4.Voeg de Panir (paneer) blokjes en ook de water toe. Laat dit 5-7 minuten zachtjes door pruttelen.

Voeg voor het serveren een eetlepel room of paar klontjes boter toe aan het warme gerecht.

Serveer het met rijst of Naan brood/ Turks brood.

(Ingrediënten: Ui, *Cashewnoten, zout, chilipeper, * Melkbestanddelen, suiker, tomaten poeder, knoflook, *koriander, fenegriekbladeren, maiszetmeel, gember, komijn, kardemom, cassia kaneel, kruidnagel, zwarte peper, nootmuskaat, laurierblad, folie, karwij, kurkuma.)

Bevat noten & melk. ( Geproduceerd in fabriek waar noten, zuivel & tarwe is gebruikt) * mogelijk allergenen.

Bevat geen MSG, kunstmatige kleurstoffen & conserveermiddelen