Rajma Masala Mix

Kooktijd 20 minuten- voor 4 personen.

Benodigde ingrediënten:

-1 ½ kopje / 225 gr gekookt kidneybonen uit een blik (uitgelekt).

-1 grote ui (75 gr), gesneden

-2 tomaten / 150 gr, gesneden in blokjes

-Het pakje Suhana Rajma Masala Mix (50 gr)

-2 ½ kopjes/ 500 ml water

-3 eetlepels olie

1.Meng de Rajma Masala Mix met een ½ kopje water tot een pasta.

2.Verhit 1 eetlepel olie in een pan en sauteer de uien daarin tot deze goudkleurig zijn.

3.Voeg de tomaten toe. Sauteren het tot dat het zacht is geworden.

4.Voeg de restende olie toe en sauteer het nog even.

5.Doe de Rajma Masala pasta en de kidneybonen in een pan en meng dit goed.

6.Doe het water er in en breng het aan de kook en laat het pruttelen tot de saus dik is -2 á 3 minuten.

Serveer het geheel met gesneden vers korianderblad erop voor de extra smaak!

Eet het met Naan / Turkse brood of rijst.

(Ingrediënten: Ui, knoflook, zout, chili, *cashewnoten, gember, olie, himalaya zout, *koriander, komijn, groene kardemom, munt, cassia, mango poeder/aamchur, laurierblad, kurkuma, zwarte peper, kruidnagel, zwarte kardemom, folie, nootmuskaat.) Bevat noten. Kan sporen van melk, tarwe bevatten. * mogelijk allergenen