Vegetarische Kolhapuri Mix

Voor groente curry ( kan ook gebruikt worden om kip/ vlees curries te maken)

Kooktijd-30 minuten – voor 4 personen.

Benodigde ingrediënten:

-75 gr bloemkoolroosjes

-75 gr doperwten

-1 winterpeen- in blokjes

-1 aardappel, geschild en in blokjes gesneden

-100 gr tomaten puree

-Het pak Suhana Veg Kolhapuri Mix Pakket (80 gr)

-2,5 kopjes / 500 ml water

-4 eetlepels olie

1. Blancheer alle gesneden groente 2 minuten in kokend water.

2. Maak een pasta van de Suhana Veg Kolhapuri Mix en het ½ kopje water.

3. Verhit de olie in een pan, voeg de tomaten puree toe, roer het tot de olie weer zichtbaar is.

4. Voeg de Suhana pasta en de groente toe en kook het 3 minuten.

5. Doe het restende water erin en laat het pruttelen tot de groente gaar en de saus dik is.

Versier het met vers korianderbladeren en serveer het met Naan/ Turkse brood of rijst.

(Ingrediënten: Ui, chili, *kokosnoot, zout, *sesamzaad, knoflook, tomaatpoeder, *koriander, maiszetmeel, maanzaad, zwarte kardemom, karwij, venkel, ster anijs, zwarte peper, kurkuma, cassia, kruidnagel, laurierblad, munt, lichten, folie, nootmuskaat.) Kan sporen van tarwe bevatten. * mogelijk allergenen.

Bevat geen MSG, kunstmatige kleurstoffen & conserveermiddelen .